onsdag 8 juni 2011

picknick från morgon till kväll

Imorse steg vi upp tidigt och tog bussen till Lomma. Elin och Lisa gjorde detsamma från Lund. Vi köpte diverse nödvändigheter och åt en sen frukost tillsammans nere vid havet. Lisa vågade sig på ett dopp, vi andra var lite för mesiga.



Framåt eftermiddagen skiljdes vi åt och jag åkte hem och duschade av mig strandvärmen, smorde in brännan och ugnsstekte kyckling. Någon timme senare hade jag, Malin och Pernilla från kören knytkalas på filtar i pildammsparken. Pernilla hade bakat matmuffins och pizzabullar och Malin gjort efterrätt i form av fruktsallad. Jättegott och mysigt att träffas ihop igen, ända tills regnet började droppa.. Som tur var hade vi hunnit äta så vi fick packa ihop och cykla hemåt igen.


Nu har precis ett hejdundrande åskväder dragit förbi och jag sitter och skriver en packlista till Kanada. Imorgon blir en riktig fixardag med allt från att växla pengar, handla svenskt snus som Jimmy har beställt och lämna tillbaka en drös med skivor till biblan. På fredag tar Albin studenten så då blir det kalas hela dagen lång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar