fredag 5 juni 2009

Myspys och sleepover

I natt har jag ännu en sleepover här uppe i huset och än så länge har allt gått prima. Michael och Sarah är iväg på tävling resp. hästaktion tills imorgon kväll och eftersom grannie's är bortresta var detta den bästa lösningen. Visst är jag egentligen ledig idag men jag har varit iväg på mitt eget håll hela dagen och jag ser fram emot en kväll med mitt nya chokladte framför alla de tusen tv-kanalerna. Om de små monsterna nu bara kunde somna så att jag kan få lite ro!

Vi har haft en mysig kväll och jag börjar bli lite småtrött men de två verkar däremot inte ha en blund i ögonen! Så om du läser detta Tobias, det lät nog inte bli mycket till Skype-samtal ikväll! Tasha har legat i sin säng och tittat på tv i ett par timmar så snart borde hon enligt regelboken somna. Charley och jag har läst saga i soffan och nu ligger hon där och ser på tv. Jag har smygit ut i köket med förhoppning om att hon snart ska somna så att jag kan byta från Tiny Pop till "big girls tv".

Om jag är pigg och vaken imorgon bitti blir det nog nybakta scones till frukost och dagen lär bjuda på mer kak-bak eftersom väderflickorna lovar kallare väder med skyfall.



Idag är det föresten på dagen ett år sen vi sprang ner för terasstrapporna, skrek oss hesa på ett lastbilsflak och firade natten lång. Var har 365 hela dagar tagit vägen?!

1 kommentar:

  1. jag undrar också var alla de dagarna tog vägen? men det är en annan femma kanske?

    vi ses snart siiiiriiiii :D:D:D:D:D:D:D

    SvaraRadera