onsdag 14 oktober 2009

Världens bästa mamma

Varför ska tiden alltid gå fort när man har det så trevligt och mysigt? Idag har mamma varit hos mig i Lund i hela fem timmar, var det verkligen så länge? Vi har gått i botaniska trädgården och tittat på höstfärgerna och försökt hitta den omtalade kattugglan som tydligen ska bo där. Vi hittade nog holkarna där den håller till men antagligen låg den och sov såhär på ljusa dagen.

Vidare har vi varit i saluhallen och massa andra trevliga butiker, ätit indisk lunchbuffé (mina kläder luktar fortfarande av de välsmakande kryddorna!) och köpt handgjorda chokladpraliner på Ahlgren's konfekt som vi åt tillsammans med nyköpt te vid mitt lilla köksbord.

En himla bra paus från plugget idag med andra ord! Det är inte förrän man träffar dom där hemma som man inser hur mycket man egentligen saknar dom om dagarna.

Slog föresten nyss av tanken av Mors Dag-kortet som jag skickade till mamma från Skottland i våras och som aldrig kom fram. Eller damp det ner i lådan långt om länge? Undrar annars var i världen det befinner sig just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar