lördag 15 januari 2011

bert-fjärt får vänta

Det är lite roligt att jag och Jonas har en gemensam egenskap som folk i vanliga fall brukar tycka är ganska irriterande. Vi ska titta på allting förutom det som vi egentligen ska ha och kan stå i evigheter och välja mellan två olika produktmärken eller länge överväga vilken mango i högen som faktiskt är finast. Potatis, grönsaker och ingredienserna till en whiskeysås tog en hel timme att plocka ihop inne på nya Coop Forum i Lund. Affären är lite som en saluhall och har fina diskar med kött, fisk och färdiglagat att köpa med sig hektovis. Lite annorlunda märken och varor finns här också, som bäddat för att gå runt och kika fast att klockan tickar..

När vi väl var hemma blev det dock en riktigt god middag. Det där med att ha alla Bert-avsnitten avklarade vid det här laget gick å andra sidan sådär. Vi fastnade liksom med våra vinglas i köket efter maten tillsammans med trevliga människor som också bor i korridoren. Klockan hann nog bli så mycket som strax efter två innan vi slutade prata om allt från skånska till kungafamiljen.

Idag laddar jag om för en kväll med sjuksyrrorna. Två i klassen ska ta uppehåll och resa några månader i central-amerika och har därför ordnat ett stort going-away-party på ett annat studentboende här i Malmö. Tequila, nachos och riktigt mycket folk som tackat ja. Det kommer bli underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar